Timmers MediCare is groothandel voor zorginstellingen en huisartsen en paramedische praktijken. Wij leveren van compressiekousen tot stoma-materialen, van verbandmaterialen tot verpleegartikelen en van massage-olie tot tape. Bij de inrichting van uw praktijk of zorgafdeling kunnen wij u zeker van dienst zijn. Wilt u meer weten? Bel ons op 0165-560609 en vraag naar de mogelijkheden.

Stoma materialen

Wij kunnen alle merken stoma materialen en accessoires voor u leveren. Voor deze producten geldt ‘vandaag besteld, morgen in huis’. Mocht een stoma artikel onverhoopt niet snel te leveren zijn, dan kunnen wij door onze jarenlange ervaring met u meedenken over eventuele alternatieven.

Webshop

In onze webshop ziet u een deel van ons assortiment. Staat het door u gezochte artikel er niet bij? Bel of mail ons dan, grote kans dat wij het gevraagde artikel wel kunnen leveren.

Service

Timmers MediCare denkt graag met u mee en probeert te allen tijden maatwerk te leveren. De bestelde producten worden bij u op locatie bezorgd of desgevraagd op de afdeling zelf. Is het spoed? Dan bezorgen wij zelfs op zaterdag!