TIMMERS MEDICARE

PODOLOOG

Heeft u pijn aan uw voeten?

Of extra vermoeide voeten? Last van uw rug of zere knieën?

 Deze klachten gaan meestal niet vanzelf over. Veel mensen hebben voet- en houdingsklachten zonder te weten wat ze daaraan kunnen doen.
De registerpodoloog is een voetspecialist die in veel gevallen uitkomst kan bieden en die ook speciale kennis heeft van de kindervoet in de groei. De behandeling bestaat uit een voet- en houdingsonderzoek en een deskundig advies. Als het nodig is, kan de registerpodoloog een individuele voorziening in de schoen of aan de voet aanbrengen. Deze behandeling heft de klachten op, of voorkomt ergere klachten.

Voetklachten
De registerpodoloog kan helpen bij onder andere:

  • Voorvoetklachten
  • Voetdeformaties
  • Hielklachten
  • Houdingsklachten
  • Zenuwklachten (knieën, heup, rug, nek)
  • Teenafwijkingen
  • Voetklachten bij kinderen

Ook bij systeemziekten, zoals reuma of diabetes, die vaak gepaard gaan met (ernstige) voetklachten, kan een registerpodoloog voor aangename voorzieningen zorgen.

Vergoeding
De vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket wat u heeft afgesloten. Bij de meeste zorgverzekeraars betaalt u alleen de eventuele eigen bijdrage. Wordt uw behandeling volledig vergoed, dan betaalt u helemaal niets. De podoloog declareert dan rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

Spreekuur
Timmers MediCare werkt samen met Podopraktijk Bosschenhoofd. Deze registerpodoloog houdt spreekuur bij Timmers MediCare. Belt u wel even voor een afspraak? 0165-560609

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over bepaalde producten? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van het gratis lenen van hulpmiddelen?
Belt u ons gerust op 0165 560 609 . Wij staan voor u klaar! Mailen mag uiteraard ook.