Vaak belanden zorghulpmiddelen die niet meer gebruikt worden op zolder, in de schuur of op de stortplaats van de gemeente. Dit is zonde, iemand anders die het niet zo breed heeft kan hier nog plezier van hebben. En het is beter voor het milieu. Daarom startte Timmers MediCare een zorgoutlet voor medische hulpmiddelen.
In deze zorgoutlet worden nieuwe en 2e hands hulpmiddelen verkocht. Denk aan sta-op-stoelen, rollators, rolstoelen en douche- en toiletstoelen. Dit kunnen 2e hands artikelen zijn, maar ook overjarige artikelen die niet meer in de winkel verkocht worden of een restpartij. Wij verkopen alleen artikelen die schoon en heel zijn.

Wij kopen ook in!

Geef uw overtollige of gebruikte zorghulpmiddelen een tweede leven. Wij kopen ze graag in, of nemen ze voor u in consignatie. (Dat wil zeggen dat wij uw artikel in onze zorgoutlet presenteren en voor u verkopen; zodra het verkocht is ontvangt u het afgesproken bedrag) Heeft u een of meer thuiszorgartikelen over zoals een sta-op stoel, rolstoel, rollator of douchestoel, neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden 0165-560609.

Ophalen van gebruikte zorghulpmiddelen alleen in Roosendaal en omgeving.