UW COMFORT, ONZE ZORG

Advies aan huis

Kunt u niet naar onze showroom komen? Dat is geen probleem! Timmers MediCare brengt met veel plezier onze producten en expertise naar uw huis met onze unieke ‘Advies aan huis’-service. Van rollators tot drempelhulpen en van badkameraanpassingen tot trapliften, wij maken het voor u mogelijk om deze in alle gemak en comfort uit te proberen, gewoon in uw eigen omgeving.

 

Afspraak maken?

Neem contact met ons op via 0165-560609 om een afspraak te plannen.

Timmers MediCare - Gratis advies aan huis

Waarom kiezen voor advies aan huis?

Gemak & Comfort
In uw eigen huis, omringd door uw eigen spullen, kunt u met veel meer gemak bepalen welk product het beste bij u past. U hoeft de deur niet uit, wat ideaal is als u mobiliteitsproblemen ervaart.

Persoonlijk advies
Onze deskundige adviseurs bieden u een op maat gemaakt advies, volledig afgestemd op uw persoonlijke behoeften en wensen. Wij werken hierin regelmatig samen met ergotherapeuten uit de regio, afhankelijk van de situatie

Uitgebreid assortiment
Van een sta-op-stoel tot aanpassingen voor uw toilet, wij hebben een breed scala aan oplossingen die bijdragen aan het vergroten van uw comfort en zelfstandigheid thuis.

Hoe werkt het?

1. Afspraak maken: Neem contact met ons op via 0165-560609 om een afspraak te plannen.

2. Wensen Bespreken: In een voorbereidend gesprek bespreken we uw wensen en behoeften.

3. Advies aan huis: Onze adviseur komt bij u thuis met een selectie van producten die mogelijk interessant voor u zijn.

4. Uitproberen & Kiezen: U kunt de producten uitproberen en direct beslissen welke het beste bij u passen.

5. Woningcheck: Samen met u kijkt onze adviseur welke obstakels u tegenkomt in uw huis. Soms werken wij hierin samen met ergotherapeuten, afhankelijk van de situatie. Naar gelang uw behoefte krijgt u gerichte adviezen voor eventuele aanpassingen om zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis te blijven wonen.

Klantgetuigenis

“Een aantal maanden geleden merkte ik dat het voor mij steeds moeilijker werd om trappen te beklimmen. Dankzij de ‘Advies aan Huis’-service van Timmers MediCare heb ik nu een traplift die perfect bij mij en mijn huis past. De adviseur was zeer deskundig en nam echt de tijd om mij te helpen. Ik kan nu weer veilig en met vertrouwen mijn eigen huis bewonen.” –

Janine, 72 jaar

Een kleine greep uit ons aanbod

Drempelhulpen
Heeft u moeite met de drempels in uw huis? Drempels kunnen een groot obstakel vormen, zeker als u gebruik maakt van een rollator of rolstoel. Onze drempelhulpen kunnen een snelle en realtief goedkope oplossing bieden.

Badkamer aanpassen
Een val in de badkamer kan ernstige consequenties hebben. Met onze badkameraanpassingen, zoals steungrepen en antislipproducten, maakt u uw badkamer een stuk veiliger.

Toilet aanpassen
Is opstaan of gaan zitten lastig? Met een paar simpele aanpassingen, zoals een verhoogd toilet of steungrepen, wordt uw toiletbezoek een stuk aangenamer.

Rollators
Onze selectie van rollators is zeer divers. We hebben standaard rollators maar ook lichtgewicht met outdoorbanden.

Traprollator of Traplift
Als de trap een obstakel wordt, kan een traplift of trap rollator een goede uitkomst bieden. Hierdoor kunt u langer genieten van uw eigen huis, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het nemen van de trap.

Veelgestelde vragen over onze Gratis Advies Aan Huis service

Wat kost een 'Advies aan huis'?

De service is volledig vrijblijvend en kosteloos. Onze prioriteit is om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw situatie.

Kan Timmers MediCare ook installeren?

Ja, indien u dat wenst zorgen wij ook voor de professionele montage van de door ons geadviseerde aanpassingen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over bepaalde producten? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van het gratis lenen van hulpmiddelen?
Belt u ons gerust op 0165 560 609 . Wij staan voor u klaar! Mailen mag uiteraard ook.