TIMMERS MEDICARE

ADVIES AAN HUIS

Als het u niet lukt om in onze winkel te komen, dan is er de mogelijkheid dat onze adviseur vrijblijvend bij u thuis langskomt. We maken dan samen een afspraak en bespreken van tevoren uw wensen.
Dit kan gaan over sta-op-stoelen, een rolstoel, een rollator of aanpassingen in huis. U krijgt dan persoonlijk advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie.

Woningcheck
In deze tijd willen of moeten veel mensen zelfstandig blijven wonen. Verhuizen naar een seniorenwoning, seniorenflat, aanleunwoning of verzorgingshuis is niet meer voor iedereen weggelegd. Enerzijds is het erg prettig om in je eigen omgeving te blijven, anderzijds krijg je met het ouder worden te maken met beperkingen, waardoor je obstakels tegenkomt in je eigen huis.

Timmers MediCare u de gratis woningcheck aan. Soms werken wij hierin samen met ergotherapeuten, afhankelijk van de situatie. Onze adviseur of ergotherapeut denkt en kijkt met u mee in uw huis en uw omgeving. Naar gelang uw behoefte krijgt u gerichte adviezen voor eventuele aanpassingen om zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis te blijven wonen. Soms kan een simpele aanpassing al veel gemak geven.

Wilt u meer weten? Bel voor informatie met 0165-560609

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over bepaalde producten? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van het gratis lenen van hulpmiddelen?
Belt u ons gerust op 0165-560609. Wij staan voor u klaar! Mailen mag uiteraard ook.